Panels Δροσισμού

Αρχή Λειτουργίας

Η εξάτμιση προκαλεί ψύξη καθώς  όταν ένα υγρό εξατμίζεται απορροφά θερμότητα από το περιβάλλον για να ανακτήσει την ενέργεια που χάνεται κατά τη διάρκεια της εξάτμισης. Αυτή η απορρόφηση της ενέργειας-θερμότητας από το περιβάλλον καθιστά τον περιβάλλοντα χώρο δροσερό.


Τρόπος εφαρμογής

Σε ένα κλειστό χώρο δημιουργούμε ένα σύστημα με εξαεριστήρες και panels δροσισμού. Καθώς λειτουργούν οι εξαεριστήρες δημιουργείτε αρνητική πίεση στον χώρο και ο αέρας αναγκάζεται να εισέρθει από τις οπές του panel. Σε εκείνο το σημείο γίνεται η εξάτμιση του νερού και ο εισερχόμενος αέρας ψύχεται και κατόπιν οδηγείτε σε όλον τον εσωτερικό χώρο έως ότου βγεί από τους εξαεριστήρες.

Σε ένα ημίκλειστο ή ανοιχτό χώρο δημιουργούμε ένα σύστημα με ανεριστήρες και panels δροσισμού σε κλειστή διάταξη εντός πλαισίου. Καθώς λειτουργούν οι εξαεριστήρες δημιουργείτε αρνητική πίεση στον πλαίσιο και ο αέρας αναγκάζεται να εισέρθει από τις οπές του panel. Σε εκείνο το σημείο γίνεται η εξάτμιση του νερού και ο εισερχόμενος αέρας ψύχεται και κατόπιν εξέρχεται από τον εξαεριστήρα και οδηγείτε σε όλον τον εσωτερικό χώρο. Η εκτόνωση αυτού του αέρα γίνεται από τις απώλειες του χώρου.

Προϊόντα

Η εταιρεία μας με εμπειρία στον χώρο αυτό από το 1982 διαθέτει διάφορους τύπους κυψελών υγρής παρειάς για εφαρμογή στην γεωργοκτηνοτροφία, στην βιομηχανία και στους χώρους εστίασης.

Η κατασκευή του panel δροσισμού γίνεται από πεπιεσμένο χαρτί υψηλών προδιαγραφών με εμποτισμό από ειδικές ρητίνες  και εισάγεται από μεγάλους οίκους τους εξωτερικού.

Οι υδρορροές για την διαβροχή και συλλογή του νερού είναι κατασκευής της εταιρείας μας και διατίθενται σε 4 μορφές : προφίλ αλουμίνιο, διαμορφωμένη γαλβανιζέ λαμαρίνα, διαμορφωμένη ανοξείδωτη λαμαρίνα, διαμορφωμένη γαλβανιζέ και βαμμένη λαμαρίνα.

Κύρια Χαρακτηριστικά

  • Υψηλή απόδοση εξάτμισης
  • Εξαιρετική διαβροχή
  • Χαμηλή πτώση πίεσης στα συστήματα εξαερισμού με συνέπεια την χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση
  • Χαμηλή εναπόθεση αλάτων
  • Υψηλή μηχανική αντοχή
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής

Κατεβάστε το φυλλάδιο

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ








    Λάβετε Προσφορά

    Λάβετε Προσφορά

    This will close in 0 seconds