XCRONO Χρονοθερμοστάτης πολλαπλών περιοχών

Το Xcrono είναι ένας απλός μετρητής πολλών ζωνών κατάλληλος για ρύθμιση ψύξης ή θέρμανσης σε έως και 24 ζώνες. Επιπλέον, μπορεί να ελέγξει και άλλα εξαρτήματα που χρησιμοποιούν μια απλή επαφή on / off, για παράδειγμα, εξωτερικό φωτισμό και άρδευση κ.λπ.

Περισσότερα

Περιγραφή

Το Xcrono διαθέτει μέχρι 24 ζώνες ελεγχόμενης θερμοκρασίας, για θέρμανση ή ψύξη. Κάθε ζώνη μπορεί να έχει ένα προσαρμοσμένο σύνολο ονομάτων.
Δύο αντλίες ή λέβητες μπορούν να συνδεθούν – εάν μία από τις ζώνες ελέγχου θερμοκρασίας ενεργοποιηθεί, μπορεί να ενεργοποιήσει την καθορισμένη αντλία ή λέβητα.
Υπάρχουν τέσσερις χρόνοι βάσης – κάθε ζώνη ελεγχόμενης θερμοκρασίας, θερμοκρασία του καιρού ή ελεγχόμενος χρόνος, έχει εκχωρηθεί μια βασική ώρα – αυτό σημαίνει ότι εάν μια ζώνη που έχει οριστεί σε αυτή τη βάση έχει αλλάξει τις ρυθμίσεις ώρας, όλες οι ζώνες με αυτόν τον χρόνο βάσης θα αλλάξουν με αυτήν .
Ο έλεγχος κάθε ζώνης μπορεί να αλλάξει με τη χρήση εξωτερικής επαφής, για παράδειγμα, ενός διακόπτη πόρτας ή ενός αισθητήρα PIR – αυτό το κλιματιστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρυθμίσετε τη ζώνη να λειτουργεί σε μια άνετη θερμοκρασία όταν το δωμάτιο είναι κατειλημμένο.

Κάθε ζώνη έχει δύο επίπεδα θερμοκρασίας λειτουργίας, οικονομία και άνεση. Για μέγιστη ενεργειακή απόδοση, κάθε επίπεδο μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά ανά ζώνη.
Το σύστημα μπορεί να προστατεύσει το κτίριο από παγετό με έλεγχο.

Κάθε ζώνη μπορεί να διανεμηθεί μέχρι τρεις περιόδους λειτουργίας την ημέρα κατά τη διάρκεια των οποίων χρησιμοποιείται η θερμοκρασία άνεσης. Αυτές οι ημερήσιες περιόδους μπορούν να οριστούν ξεχωριστά ανά ημέρα, επιτρέποντας, για παράδειγμα, τα Σαββατοκύριακα να λειτουργούν σε διαφορετικές περιόδους σε σύγκριση με τις καθημερινές.
Κάθε ζώνη έχει το δικό της αρχείο το οποίο καταγράφει τις ημερήσιες ώρες εργασίας και τις συνολικές ώρες λειτουργίας, καθώς και τις ελάχιστες και μέγιστες καταγραφόμενες θερμοκρασίες.
Καθαρό γράφημα που εμφανίζει ανάγνωση των τελευταίων 48 ωρών.

Το σύστημα μπορεί να παράσχει μια προειδοποίηση ελάχιστης και μέγιστης θερμοκρασίας για κάθε ζώνη σε ένα εξωτερικό σύστημα συναγερμού.
Μπορούν να ελεγχθούν έως και 4 ζώνες άρδευσης, με κύριο έλεγχο της αντλίας. Όλες οι ζώνες μπορούν να ξεκινήσουν αυτόματα σε καθορισμένο χρόνο σε μια επιλογή ημερών, για μια καθορισμένη διάρκεια.

Μπορούν να ελεγχθούν έως 2 ζώνες φωτισμού, με τρεις χρονικές περιόδους ανά ημέρα της εβδομάδας. Μια “λειτουργία ασφαλείας” μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντικατάσταση του χρονοδιακόπτη όταν είναι ενεργοποιημένη.

Μπορούν να ελεγχθούν έως 2 ζώνες αποχρώσεων, με τρεις χρονικές περιόδους ανά ημέρα. Είναι επίσης δυνατή μια λειτουργία προστασίας από τον άνεμο, προκαλώντας το κλείσιμο των αποχρώσεων όταν ξεπεραστεί μια καθορισμένη ταχύτητα ανέμου.

Δύο χρονικά ελεγχόμενες εξόδους είναι διαθέσιμες για τον έλεγχο άλλων συστημάτων, το καθένα με έως και τρεις περιόδους λειτουργίας ανά ημέρα.
Η μονάδα ελέγχου έχει μια έγχρωμη οθόνη 4,3 ιντσών και είναι εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη με τον έλεγχο του κουμπιού.
Η κεντρικά ελεγχόμενη μονάδα έχει διαμορφωμένες διεπαφές που απλοποιούν την καλωδίωση.
Συνδέοντας το Xcrono με το οικιακό σας δίκτυο, το Xcrono μπορεί να ελεγχθεί ακόμη και όταν είστε μακριά από το σπίτι

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “XCRONO Χρονοθερμοστάτης πολλαπλών περιοχών”

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ








    Λάβετε Προσφορά

    Λάβετε Προσφορά

    This will close in 0 seconds