Διανομή Τροφής και Νερού

 ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΑΙΣΜΑΤΑ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΕΙΩΝ   

Πλήρης γκάμα αυτόματου συστήματος ταίσματος πτηνοτροφείων του οίκου CODAF srl

Στην σημερινή ανταγωνιστική βιομηχανία πουλερικών, κάθε παραγωγός προσπαθεί να αυξήσει την αποδοτικότητά του στην παραγωγή. Τα σύστηματα τροφοδοσίας που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας βοηθoύν την επίτευξη εξαιρετικής μετατροπής των ζωοτροφών, έχουν αξιόπιστη λειτουργία και εξασφαλίζουν περισσότερα κέρδη με πολλά πλεονεκτήματα.

Για να ανταποκριθεί στις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε παραγωγού η εταιρεία μας σε συνεργασία με μεγάλους οίκου τους εξωτερικού προσφέρει μια επιλογή συστημάτων τροφοδοσίας αποτελούμενει από διάφορα πιάτα τροφής για κάθε πτηνό με ειδικό σχεδιασμό για τις ανάγκες του.

Το σύστημα τροφοδοσίας έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
• Επαρκής στάθμη τροφής και η εύκολη πρόσβαση εξασφαλίζουν επαρκή τροφή για την εκκίνηση νεοσσών μωρών και δυνατότητα προσαρμογής του πιάτου σε χαμηλή στάθμη τροφής αργότερα για να αποφευχθεί η σπατάλη τροφής καθώς αναπτύσσονται τα πουλιά.
• Βαθύς πυθμένας του πιάτου με σχήμα «V» που επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στην τροφή από τα πουλιά.
• Μια γρήγορη διανομή φρέσκων τροφών (350 kg / ώρα) σε ολόκληρη τη γραμμή εξασφαλίζει ομοιόμορφη ανάπτυξη για όλα τα πουλιά.
• Το πιάτο έχει διαφορετικές ρυθμίσεις για να επιλέξετε το επιθυμητό επίπεδο τροφοδοσίας με μια απλή συστροφή.
• Το πιάτο τροφοδοσίας είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας συνθετικό υλικό που είναι πολύ ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. Και επίσης ανθεκτικό σε όλα τα απολυμαντικά και τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται σε αγροκτήματα, δίνοντας μια μακρά και χωρίς προβλήματα ζωή.
• Το πιάτο είναι εύκολο να καθαριστεί καθώς δεν χρειάζεται να βγει από την γραμμή και πλένεται επιτόπου αφαιρώντας την τάπα καθαρισμού.

Το σύστημα αποτελείται από:

Τροφοδοχείο με χωρητικότητα 100 ή 200lt. (60 ή 120 kg) παρέχεται με ηλεκτρικό διακόπτη βάρους. Η επέκταση της σκάφης μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί για καθαρισμό του κτιρίου.

Η κουρνιάστρα που βρίσκεται πάνω στις σωλήνες εμποδίζει τα πουλιά να στέκονται πάνω στο σωλήνα.

Ο μηχανισμός κίνησης είναι εξαιρετικά συμπαγής, συμπεριλαμβανομένου ενός χωρητικού διακόπτη για τη διατήρηση της στάθμης τροφοδοσίας στο τελευταίο πιάτο καθώς και διακόπτη ασφαλείας στο καπάκι υπερχείλησης επιτρέποντας την αυτόματη λειτουργία. Ο πολύ αποδοτικός μηχανισμός μετάδοσης του ηλεκτρομειωτήρα έχει σχεδιαστεί για συνεπή λειτουργία και ομοιόμορφη κατανομή τροφοδοσίας. Η μονάδα μετάδοσης κίνησης με μειωτήρα έχει κινητήρα 0.55 kw / 0,75 Hp IP55. Η γραμμή τροφοδοσίας μπορεί να τροφοδοτηθεί με μια ενδιάμεση συσκευή ελέγχου που επιτρέπει τη διακοπή της γραμμής οπουδήποτε κατά μήκος του μήκους της.
Ο σωλήνας και ο ατέρμωνας ταιριάζουν απόλυτα. Ο κοχλίας είναι κατασκευασμένος από χαλύβδινο χάλυβα βαρέως τύπου 4mm, με ομαλή πτήση για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του σωλήνα. Κάθε τμήμα του σωλήνα σπρώχνεται προσεκτικά στο ένα άκρο για ομαλές αρθρώσεις. Η διάμετρος του γαλβανισμένου σωλήνα είναι 44, 45 mm, το μήκος του σωλήνα είναι 305 cm. Ο σωλήνας έχει 2, 3 ή 4 οπές κάθε 1,5 m, 1 m ή 75 cm και πάχος 1,2mm.
Το σύστημα τροφοδοσίας της σκάφης μπορεί να ανυψωθεί τελείως. Ο σωλήνας μεταφοράς με τη χοάνη και τη μονάδα κίνησης αναρτάται από την οροφή και μπορεί να ανυψωθεί με ένα βαρούλκο (χειροκίνητο ή αυτόματο) τοποθετημένο στη μέση ή την άκρη του κτηρίου, ώστε να διευκολυνθεί η εύκολη ρύθμιση και ο γρήγορος καθαρισμός του εδάφους.

Κατεβάστε το φυλλάδιο

Ηλεκτρομειωτήρας τροφοδοσίας  για σωλήνες Φ45-Φ63-Φ75-Φ90-Φ125 

Ανοξείδωτη Σκάφη τροφής με διακόπτη βάρους

Σωλήνες γαλβανιζέ εν θερμώ με υποδοχή ανά 75cm με μούφα

Πιάτο ταϊσματος Κρεατοπαραγωγής με 6-12 χωρίσματα

Πιάτο ταϊσματος αυγοπαραγωγής με 12 χωρίσματα

Πιάτο ταϊσματος Αναπαραγωγής Αρσενικών

Ελατήριο τροφοδοσίας Φ36Χ4mm

Πιάτο ταϊσματος Αναπαραγωγής Θηλυκών

Πιάτο ταϊσματος κρεατοπαραγωγής με γρίλιες

Πιάτο ταϊσματος για γαλοπούλες

Βίντζια και τροχαλίες ανάρτησης

Κοχλίες μεταφοράς τροφής από Σιλό Φ75-Φ90

   ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΕΣ ΜΕ ΑΛΥΣΣΙΔΑ 

   ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΝΕΡΟΥ   

ΛΑΒΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ








    Λάβετε Προσφορά

    Λάβετε Προσφορά

    This will close in 0 seconds